Αν έχεις ήδη εγκεκριμένη αίτηση κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά στην αίτηση του Market Pass αν είναι όλα εντάξει. Πλέον, εμφανίζει ως τελευταία επεξεργασία χωρίς να κάνουμε τίποτα εμείς τη 13 Σεπτεμβρίου 2023, συνοψίζει τους μήνες πληρωμής, δηλαδή Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και μας αναφέρει ότι είναι εγκριθείσα και η διαδικασία πληρωμής σε εξέλιξη. Μένει να αποσταλλεί πλέον στο τραπεζικό ίδρυμα

Θα χρειαστείς τα στοιχεία που είχες δηλώσει τότε στη πλατφόρμα με το προηγούμενο Market Pass για να αποκτήσεις πρόσβαση στη ψηφιακή κάρτα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι απαιτείται και κινητό με NFC. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, είναι η τελευταία φορά που πρόκειται να γίνει η πληρωμή για 3 μήνες μαζί, δεν θα υπάρξει άλλο Market Pass.

Για εκείνους που δεν έχουν εγκεκριμένη αίτηση και είναι νέοι δικαιούχοι, η λήξη της προθεσμίας είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου 2023.

Στους δικαιούχους του προηγούμενου MarketPass η οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2023. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν εκείνοι για τους οποίους δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωσή από τη Φορολογική Διοίκηση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2023. Αποκλειστικά για αυτές τις περιπτώσεις δικαιούχων του προηγούμενου Market Pass, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πολλά λεφτά που πρέπει να δούμε….έλεος ρε παιδιά μιλάμε για 17,60 το μήνα όταν το λάδι έχει πάει 12,00 ευρώ το κιλό….δεν μπορώ να πω βασιλιάδες μας έχουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.