Οι χρήστες των Apple Watch ανέφεραν πρόσφατα προβλήματα αυξημένης κατανάλωσης μπαταρίας μετά την ενημέρωση στο watchOS 10.1. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να κυκλοφορήσει η Apple σχετικό fix.

Η αμερικανική εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση watchOS 10.1.1 για τους κατόχους των έξυπνων ρολογιών της. Ο ιστότοπος της Apple επιβεβαιώνει ότι αυτή η ενημέρωση λύνει το πρόβλημα κατανάλωσης της μπαταρίας.

Όπως σημειώνεται: Αυτό το update παρέχει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει ταχύτερη κατανάλωση της μπαταρίας.”

Αν και η Apple κινήθηκε σχετικά γρήγορα, ο χρόνος που μεσολάβησε μπορεί να φάνηκε πολύ περισσότερος για τους κατόχους των Apple Watch που αντιμετώπιζαν προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας.

Κάποιοι ανέφεραν ότι τα έξυπνα ρολόγια τους άντεχαν από δύο έως τέσσερις ώρες χρήσης. Στην ουσία λοιπόν, οι συσκευές κατέστησαν άχρηστες. Οπότε, αν έχεις επηρεαστεί από το συγκεκριμένο σφάλμα τρέξε να κάνεις update στο watchOS 10.1.1.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.