Όταν ετοιμάζεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ειδικά τότε, ξεκινάς να ψάχνεις το που θα μείνεις και αεροπορικά εισιτήρια πολύ νωρίς, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα σου κοστίσουν λιγότερο – εκτός αν είσαι εντελώς ανοργάνωτος, οπότε θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και να μην πεις κουβέντα. Ειδικά για τα αεροπορικά εισιτήρια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Flights, το οποίο πλέον προσφέρει Εγγύηση Τιμής.

Στην ουσία, αν ψάχνεις για εισιτήρια μέσω του Google Flights, σε περίπτωση που η σελίδα βρει κάποια με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, τότε προσφέρει την Εγγύηση Τιμής. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα δεις να εμφανίζεται το σχετικό πλαίσιο κάτω από την αναζήτηση και πάνω από τα αποτελέσματα. Παράλληλα, τα εισιτήρια με τη χαμηλότερη τιμή θα έχουν δίπλα ένα σύμβολο σαν ασπίδα και ένα δολάριο.

Google Flights Εγγύηση Τιμής

Αναλυτικότερα για την Εγγύηση Τιμής του Google Flights ισχύουν τα εξής:

Η επίσημη λίστα με τις τράπεζες/κάρτες που υποστηρίζουν Google Pay στην Ελλάδα

Σχετικά με το πρόγραμμα Εγγύηση τιμής στις Πτήσεις Google

Η Εγγύηση τιμής είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που διατίθεται σε επιλεγμένα προγράμματα ταξιδιού της λειτουργίας Κράτηση στο Google στις Πτήσεις Google. Για κάποιες τιμές πτήσεων, οι αλγόριθμοι της Google ελέγχουν με βεβαιότητα ότι η τιμή που βρίσκετε είναι η χαμηλότερη διαθέσιμη πριν από την αναχώρηση της πτήσης. Αφού κάνετε κράτηση στο Google, θα παρακολουθούμε την τιμή μέχρι την αναχώρηση της πρώτης πτήσης του προγράμματος ταξιδιού σας. Αν η τιμή πέσει, θα καλύψουμε τη διαφορά.

Πόσα χρήματα μπορώ να πάρω πίσω;

Με την εγγύηση τιμής λαμβάνετε τη διαφορά μεταξύ της τιμής της πτήσης όταν κάνατε την κράτηση και της χαμηλότερης τιμής εισιτηρίου. Για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων, η διαφορά τιμής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 5 δολάρια ΗΠΑ. Μπορείτε να λάβετε έως και 500 δολάρια ΗΠΑ συνολικά ανά ημερολογιακό έτος για έως και 3 ανοικτές κρατήσεις με εγγύηση τιμής ανά πάσα στιγμή. Αυτό συμβαίνει μετά την απογείωση της πρώτης πτήσης στο πρόγραμμα ταξιδιού που έχετε κάνει κράτηση.

Πώς μπορώ να την αποκτήσω;

Σημαντικό:

 • Η χώρα/περιοχή σας πρέπει να οριστεί σε ΗΠΑ και το νόμισμά σας πρέπει να είναι σε δολάρια ΗΠΑ για να δείτε τις πτήσεις με εγγύηση.
 • Η εγγύηση τιμής ισχύει μόνο για πτήσεις απλής μετάβασης και μετ’ επιστροφής που αναχωρούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση χρέωσης και έναν αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ στη σελίδα Κράτηση στο Google.
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον Λογαριασμό σας Google

Η εγγύηση τιμής είναι διαθέσιμη μόνο για πτήσεις για τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι η τιμή δεν θα μειωθεί. Αυτές οι πτήσεις έχουν ένα πολύχρωμο σήμα τιμής όταν επιλέγετε τις πτήσεις αναχώρησης και επιστροφής. Η εγγύηση τιμής σάς επηρεάζει μόνο αν η τιμή της πτήσης σας πέσει μετά την κράτηση και πριν από την πρώτη πτήση στο πρόγραμμα ταξιδιού σας.

 1. Κάτω από την επιλογή Πτήσεις αναχώρησης, επιλέξτε μια πτήση με σήμα.
 2. Επιλέξτε το πρόγραμμα ταξιδιού με σήμα και συνεχίστε με την ολοκλήρωση της αγοράς.
 3. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Κράτηση στο Google.
 4. Στη σελίδα Κράτηση στο Google, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Εγγύηση τιμής, για να αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Όταν η πτήση έχει εγγύηση, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πόσο διαρκεί;

Η εγγύηση τιμής τίθεται σε ισχύ μετά την κράτηση σας στο Google. Ωστόσο, αν η αεροπορική εταιρεία ενημερώσει τις τιμές γρηγορότερα από ό,τι εμφανίζονται στις Πτήσεις Google, ενδέχεται να μην μπορούμε πλέον να παρέχουμε την εγγύηση. Μπορεί να βρείτε μια εγγύηση τιμής, αλλά αν η τιμή ενημερωθεί πριν κάνετε κράτηση, η εγγύηση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη όταν μεταβείτε στο στάδιο της κράτησης.

Πρέπει να πληρώσω για αυτήν τη δυνατότητα;

Όχι. Η εγγύηση τιμής παρέχεται χωρίς κόστος.

Τι συμβαίνει μετά την κράτηση;

Μετά την κράτηση, παρακολουθούμε την τιμή μέχρι την αναχώρηση της πρώτης πτήσης στο πρόγραμμα ταξιδιού σας. Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε αν η τιμή έπεσε ή όχι. Μπορεί επίσης να λάβετε μια ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της κράτησης και της αναχώρησης. Αν η τιμή πέσει, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο Google Pay. Αν η τιμή δεν μειωθεί, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε την καλύτερη τιμή με τις Πτήσεις Google.

Πώς θα λάβω τη διαφορά;

Σημαντικό:

Αν η τιμή πέσει, θα σας ειδοποιήσουμε μετά την απογείωση και θα σας πληρώσουμε τη διαφορά στο Google Pay. Συνήθως, απαιτούνται έως 48 ώρες για την κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε την εφαρμογή, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Pay και να τη ρυθμίσετε εντός 90 ημερών από την αναχώρηση της πρώτης πτήσης στο πρόγραμμα ταξιδιού σας, ώστε να μπορέσουμε να καταθέσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Για να δείτε την επιστροφή χρημάτων με την εγγύηση τιμής, ανοίξτε την εφαρμογή Google Pay. Μπορείτε να τη δείτε με 2 τρόπους:

 • Στο κάτω μέρος της εφαρμογής, πατήστε Εξερεύνηση. Θα βρείτε τις επιβραβεύσεις που κερδίσατε, οι οποίες περιλαμβάνουν την επιστροφή χρημάτων με την εγγύηση τιμής.
  • Αν δεν βρείτε τις επιβραβεύσεις σας, πατήστε Προβολή όλων κάτω από το συνολικό ποσό επιβραβεύσεων. Πατήστε την επιβράβευση για να δείτε τις λεπτομέρειές της.
 • Τα χρήματά σας στο Google Pay. Για να δείτε το υπόλοιπό σας, πατήστε Χρήματα.

Το Google Pay είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος διαχείρισης των χρημάτων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Pay για ενέργειες όπως οι εξής:

 • Να πραγματοποιείτε ανεπαφικές πληρωμές.
 • Να αγοράζετε στοιχεία στο διαδίκτυο ή σε εφαρμογές.
 • Να στέλνετε χρήματα στους φίλους και στην οικογένειά σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια χρεωστική κάρτα, μια πιστωτική κάρτα, έναν τραπεζικό λογαριασμό και άλλους τρόπους πληρωμής στην εφαρμογή Google Pay, για να κάνετε πληρωμές και να μεταφέρετε χρήματα από το Google Pay.

Για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Google Pay, πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας στην εφαρμογή Google Pay. Αν δεν έχετε επαληθεύσει την ταυτότητά σας, εξακολουθείτε να μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό ή στη χρεωστική κάρτα σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε χρήματα σε άλλους χρήστες που διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική κάρτα. Αν θέλετε να στείλετε χρήματα σε φίλους και συγγενείς από το υπόλοιπό σας στο Google Pay, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Google Pay. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χρήματά σας στο Google Pay, καθώς και πώς μπορείτε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη λήψη της εφαρμογής Google Pay, μεταβείτε στο Κέντρο βοήθειας του Google Pay.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω το ταξίδι μου;

Αν αλλάξετε το δρομολόγιό σας ή ακυρώσετε οποιοδήποτε μέρος του, δεν θα λάβετε τη διαφορά.

Πού μπορώ να βρω όλες τις λεπτομέρειες;

Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες του προγράμματος στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Αν η πτήση σας διαθέτει εγγύηση τιμής, ισχύουν οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του προγράμματος Εγγύηση τιμής.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την πτήση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.