Ένα video που δημοσιεύεται στα social media ισχυρίζεται ότι δείχνει τα νέα AirPods 3, στην ουσία όμως αποτελεί για μια fake έκδοσή τους. Ο διάσημος, πλέον, Ming Chi Kuo είχε αναφέρει ότι τα νέα Airpods 3 θα μπουν σε μαζική παραγωγή κάπου στο τρίτο τρίμηνο, επομένως η κυκλοφορία τους δεν θα λάβει χώρα σύντομα.

Παράλληλα, αν και το design τους θα είναι παρόμοιο με των AirPods Pro, τα AirPods 3 δεν θα διαθέτουν αντικαταστάσιμα ear tips. Αυτό θα επιτρέψει στην Apple να προωθήσει τα entry lever AirPods σαν universal ενώ τα AirPods Pro σαν customizable. Παρά το γεγονός ότι τα AirPods 3 απέχουν ακόμη χρονικά, το video των πλαστών AirPods δείχνει μια πολύ πιστή replica.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.