Τους τελευταίους μήνες, το πιο viral κοινωνικό δίκτυο είναι το TikTok, το οποίο έκανε δυναμική είσοδο στον δυτικό κόσμο. Επιπλέον, εμφανίστηκε την καταλληλότερη περίοδο, καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι κλεισμένος στο σπίτι εδώ και μήνες.

Πριν περίπου 5 μήνες το TikTok είχε αγγίξει το 1,5 δισεκατομμύριο downloads. Τώρα, και σύμφωνα με τη Sensor Tower, το δημοφιλές social app ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια λήψεις.

Όπως, και κάθε άλλο streaming και social app, έτσι και το TikTok απολαμβάνει τα οφέλη του εγκλεισμού των χρηστών στο σπίτι. Όλες οι εφαρμογές του είδους έχουν δει τα στατιστικά τους να ανεβαίνουν, αλλά το TikTok σημείωσε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους 315 εκατομμύρια downloads, το οποίο είναι νέο ρεκόρ λήψεων εντός ενός τριμήνου.

Μπορεί το πλήθος των λήψεων να αφορά τόσο το iOS όσο και το Android, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το TikTok δεν είδε τα ταμεία του να υπερχειλίζουν. Σύμφωνα με τη Sensor Tower, το δημοφιλές social app έχει αποφέρει στην εταιρεία 435.3 εκατομμύρια δολάρια στο iOS και 21,4 εκατομμύρια δολάρια στο Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.