Διαθέσιμη στη Γερμανία, είναι από την Παρασκευή η πιο “δυνατή” έκδοση του Nokia 8. Οι κάτοικοι της χώρας μπορούν με 669 ευρώ να αποκτήσουν τη συσκευή με 6GB RAM. Θυμίζουμε πως εκείνη με τα 4GB κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Προς το παρόν το Nokia 8 είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Amazon και του Otto. Η βασική διαφορά είναι πως όσοι επιλέξουν το πρώτο θα λάβουν το smartphone μέσα σε λίγες μέρες, ενώ στην περίπτωση του Otto μπορεί να πάρε και τρεις εβδομάδες.
Η Γερμανία γίνεται η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που παίρνει τη συσκευή μετά τη Φινλανδία. Εκεί το κόστος ανέρχεται στα 649 ευρώ.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.



![H Samsung ετοιμάζει το Android 17 για αυτά τα smartphones [Ιούνιος 2026] H Samsung ετοιμάζει το Android 17 για αυτά τα smartphones [Ιούνιος 2026]](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/06/samsung-1-218x150.webp)





















![Αστεροειδής 1997 NC1: Τι θα γινόταν αν χτυπούσε τη Γη το Σάββατο – Doomsday Event [Βίντεο] Asteroid 1997 NC1](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/06/Asteroid-1997-NC1-218x150.webp)


![Samsung Galaxy S26 Ultra Review: Είναι τελικά Ultra; [Βίντεο] Galaxy S26 ultra review](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/03/Galaxy-S26-ultra-review-218x150.webp)














