Ενεργοποιήσαμε τον νέο Messenger του facebook στα Windows 10 και αναφέρουμε αναλυτικά την διαδικασία για να το κάνεις και εσύ. Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι αν δεν το γνωρίζεις ήδη, το Facebook δοκιμάζει τη ριζική ανανέωση του Messenger για τα Windows 10 και αν ακολουθήσεις τα βήματα, μπορείς να πάρεις και εσύ μια μικρή γεύση.

Σου πέταξε σφάλμα έτσι; Μην αγχώνεσαι. Πρέπει να κάνεις κάποια πρόσθετα βήματα για να πάρεις τον έλεγχο οποιουδήποτε φακέλου στα Windows 10, ώστε να μπορεί να ανοίξει το messenger χωρίς να πετάει σφάλμα. Εδώ λοιπόν θα χρειαστούμε το TakeOwnership.zip. Το κατεβάζουμε το αποσυμπιέζουμε και τρέχουμε το “InstallTakeOwnership.reg,” πατώντας συνεχώς οκ ή ναι ανάλογα τι εμφανίζει.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στον WindowsApps folder (C:Program Files εκ προεπιλογής) αλλά θα πρέπει πρώτα να τον βγάλεις από την κρυμμένη κατάστασή του. Αυτό γίνεται στην κορυφή του file explorer και πατώντας “View”  και τικάροντας στη συνέχεια το “Hidden items”. Μόλις μπορέσεις να δεις τον φάκελο WindowsApps κάνε δεξί κλικ πάνω σε αυτόν και πάτησε το “Take Ownership”. Μόλις το Powershell prompt κάνει τα δικά του (θέλει λίγο χρόνο) και τελειώσει, θα μπορείς να ανοίξεις το Messenger χωρίς σφάλμα (θα το βρεις στο direcotry στο τρίτο bullet παραπάνω). Και θα έχεις το νέο Messenger.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία γράψε στα σχόλια στο άρθρο. Στη σελίδα του fb είναι χιλιάδες τα μηνύματα και δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε. Γράψε ακριβώς από κάτω να βοηθήσω αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ έχω κάνει όλα τα βήματα, δεν μου ανοίγει το messenger
    Τα διέγραψα και τα ξανα έκανα απο την αρχή. Τι φταίει γνωρίζετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.