Μόλις εχθές, η Honor ανακοίνωσε επίσημα τα νέα Honor Play smartphones, που χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία, γνωστή ως GPU Turbo, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί καλύτερα τα Razer και Asus ROG smartphones. Σε μια προσπάθεια όμως να προσελκύσει ακόμη περισσότερους υποψήφιους πελάτες.

Το νέο update, έχει σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις της GPU για ακόμη καλύτερη gaming εμπειρία. Η Honor έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση για το feature αυτό, που επισημαίνει ότι μια μεσαίου κόστους συσκευή θα μπορεί να νικήσει συγκεκριμένα flagship smartphones σε benchmarks. Όσον αφορά για τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν; Αυτές είναι τα  Honor 10, Honor View 10, Honor 9 Lite και Honor 7X, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.