Η αλήθεια είναι ότι έχω δει εδώ και αρκετό καιρό τα πακέτα του ευρυζωνικού Cosmote TV στο site της Cosmote να απουσιάζουν, αλλά το επιβεβαίωσα μόλις πριν λίγο που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου ότι η υπηρεσία έχει καταργηθεί.

Η υπάλληλος εξηγώντας μου τις επιλογές που έχω, δηλαδή να μεταβώ σε over the top που είναι το πιο φθηνό στα 8 το μήνα το μικρότερο πακέτο, μου διευκρίνισε ότι η ευρυζωνική υπηρεσία του ote tv που έχετε αν καταργηθεί δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μελλοντικά ξανά, λόγω διακοπής διάθεσης. Οι μόνες επιλογές είναι πλέον το δορυφορικό και το over the top.

Ως εκ τούτου, επειδή στο σπίτι υπάρχουν και ηλικιωμένοι που βρίσκουν πιο εύκολο τον χειρισμό του ευρυζωνικού από το over the top, αναγκάστηκα να ανανεώσω το ευρυζωνικό και άρα προς το παρόν θα το διατηρήσω. Σε ήδη υπάρχοντες πελάτες θα συνεχίσει να παρέχεται η υπηρεσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πράγματι η cosmotetv δεν είναι πια ευρυζωνική είναι αντί αυτής η cosmotetv othe top την οποία έχω και εγώ πιο φτηνή ακόμη και από την δορυφορική μόνο που χρειάζεται ταχύτητα τουλάχιστον 50ρι διαφορετικά δεν λειτουργεί.Γλυτωνεις μερικά ευρώ αλλά τα καταναλώνεις στην αναβάθμιση της ταχύτητας από 24αρι σε 50ρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.