Η Huawei κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες το Harmony OS για τις πρώτες συσκευές της στη Κίνα και΄όπως συμβαίνει και με κάθε νέα έκδοση, περιλαμβάνει κάποια bugs. Ορισμένοι χρήστες στη Κίνα, άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το WiFi  στις Huawei συσκευές τους, που τρέχουν το Harmony OS.

Harmony OS

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν μια δήλωση δήθεν από την China Mobile, τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Κίνας, στην οποία τονιζόταν ότι το Harmony OS αποτελεί μια πειρατική έκδοση του Android, δεν έχει πιστοποιηθεί από την Wifi Alliance και όσοι προσπαθούν να συνδεθούν σε WiFi θα έχουν χαμηλές ταχύτητες και συχνές πτώσεις της σύνδεσης.

Φυσικά, η China Mobile τονίζει ότι ποτέ δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις και ότι ποτέ δεν έλαβε γνώση για τέτοια προβλήματα με το Wifi. Όλα αυτά τα fake news, απλά για κάποια προβλήματα ενός λειτουργικού που βρίσκεται σε beta φάση.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι μόνο αυτό αλλά και το ίδιο το τηλέφωνο είναι αντίγραφο σε όλα του iPhone. Ευτυχώς που τους βγάζει ασπροπρόσωπους το Xiaomi.

  2. Και τι ειναι αν δεν ειναι αντιγραφη του android.ποσα παορνετε απο την χαβαη ρε σεις στο σαιτ

      • Εσύ που ξέρεις τι είναι open source λογισμικό για πες μας για όλα αυτά που κυκλοφορούν (havoc, lineageOs, dotOs, nusantaraProject……) τι ακριβώς είναι; Οοοοοολα μαζί (μαζί με της huawei) είναι android based os. Μικρός είσαι και θα μάθεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.