Η Xiaomi δημιούργησε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα με τα teasers για τα 12S και ειδικά το 12S Ultra που έχει τον εντυπωσιακό IMX989 της 1 ίντσας, τον οποίο έχει αναπτύξει από κοινού με την Sony.

Ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν ακόμα μεγαλύτερος όταν η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε τα νέα της τηλέφωνα και το ενδιαφέρον module του 12S Ultra που μοιάζει με κλασική φωτογραφική μηχανή με μεγάλο κυκλικό φακό και έχει το χρυσό στεφάνι.

Δυστυχώς όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και η εταιρεία δεν περίμενε πολύ πριν αποκαλύψει ότι τα Xiaomi 12S θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην Κίνα. Η εταιρεία είπε ότι η συνεργασία της με τη Leica έχει ως στόχο να αποδώσει περισσότερα από μία σειρά τηλεφώνων και στις διεθνείς αγορές.

Κάπως έτσι, η κινέζικη εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι οπαδοί των τηλεφώνων της και όσοι περίμεναν τόσο καιρό για το 12S Ultra θα πρέπει ή να το φέρουν από την Κίνα ή να περιμένουν τα επόμενα flagship smartphones της που θα ανακοινωθούν στα τέλη του τρέχοντος έτους και θα κυκλοφορήσουν αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.