Κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά να συμβαίνει. Και ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου θα ήθελε έναν βελτιωμένο Exynos επεξεργαστή στην επόμενη γενιά Note, η Samsung φαίνεται ότι επιλέγει τον Exynos 990 για ακόμη μια φορά. Τα συχνά προβλήματα του Exynops 990 είχαν απασχολήσει έντονα τον τεχνολογικό κόσμο όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι δοκιμές που έτρεχαν διάφορες ιστοσελίδες, έδειχναν ότι υπάρχει μια σαφή διαφορά μεταξύ Snapdragon 865 και Exynos 990. Η Samsung όμως διαφωνεί και η απάντηση που είχε δώσει στο sammobile ήταν η εξής:

Το Galaxy S20 είναι ένα smartphone, το οποίο θα αλλάξει την εμπειρία του κόσμου και ανάλογα με την περιοχή, το Galaxy S20 θα κάνει το ντεμπούτο του είτε με τον Exynos 990, είτε με τον Snapdragon 865. Τόσο οι επεξεργαστές Exynos, όσο και οι Snapdragon περνάνε από τις ίδιες εξαντλητικές δοκιμές σε μια προσπάθεια να προσφέρουν τις ίδιες εξαιρετικές επιδόσεις σε όλη τη διάρκεια ζωής του smartphone. 

Ο Max Weinbach επιβεβαιώνει την πληροφορία του Ice Universe περί χρήσης του Exynos 990 στην επόμενη γενιά Note συσκευών. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει βρει καμιά αναφορά περί ενός νέου chip στο software του Note 20 που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή, πέρα από τον Snapdragon 865.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρουμε τίποτα. Μπορεί να είναι μια overclocked έκδοση, με σύστημα ψύξης και καινούριο gpu. Εικασίες κάνουνε όλοι. Και στο τέλος της γραφής και αυτός να μείνει μια χαρά.

    • Ναι για την πρώτη μια ώρα είναι μια χαρά μετά έχει 20% πτώση σε επιδόσεις και καταναλώνει 30%περισσότερη μπαταρία. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, ο exynos 990 είναι ήδη 10%πιο αδύναμος και 30% πιο ενεργοβόρος από τον 865. Φαντάσου πόση διαφορά θα υπάρχει με τον 865+. Επίσης ο exynos 990 έχει ήδη πρόβλημα με την θερμοκρασία, φτάνει και ξεπερνάει τους 60 βαθμούς φαντάσου που θα φτάνει αν τον υπερχρονισουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.