Το νέο iPad Pro 11 ιντσών που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος δεν αναμένεται πλέον να διαθέτει οθόνη mini-LED, όπως το μεγαλύτερο αδερφάκι του 12,9 ιντσών τουλάχιστον αυτό δήλωσε στο Twitter ο αναλυτής Ross Young.

Προηγούμενες φήμες έδειχναν ότι μετά τη διατήρηση των mini-LED αποκλειστικά στο iPad Pro 12,9 ιντσών το 2021, η Apple θα επεκτείνει τη νεότερη τεχνολογία οθόνης στο μικρότερο μοντέλο των 11 ιντσών.

Ο Young λέει ότι αυτό δεν αναμένεται να συμβεί φέτος, σημειώνοντας ότι το iPad Pro 12,9 ιντσών τα πάει πολύ καλά και ότι η Apple δεν χρειάζεται να φέρει τα mini-LED στο μικρότερο μοντέλο.

Εάν το iPad Pro 11 ιντσών αποκτούσε οθόνη mini-LED, θα εξίσωνε τα δύο μεγέθη του iPad Pro, μειώνοντας πιθανώς την ελκυστικότητα του σημαντικά μεγαλύτερου iPad Pro 12,9 ιντσών.

Και τα δύο μεγέθη iPad έχουν τον M1 της Apple, ίδια κάμερα και design, με την τεχνολογία οθόνης και τη χωρητικότητα της μπαταρίας να είναι οι μόνες διαφορές.

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση του iPad Pro κάποια στιγμή φέτος και οι φήμες είναι ελαφρώς μπερδεμένες σχετικά με το τι ακριβώς να περιμένουμε.

Αναφέρουν ότι το iPad Pro θα υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για συσκευές όπως το iPhone, το Apple Watch, και τα AirPods, αλλά οι μεταγενέστερες αναφορές έχουν ρίξει φως σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η Apple με την ανάπτυξη μιας τέτοιας λειτουργίας.

Η εταιρεία αρχικά ήθελε να αναπτύξει μια πλάτη από γυαλί στο iPad Pro και μπορεί να επιλέξει ένα μεγάλο γυάλινο λογότυπο της Apple αντί για την ασύρματη φόρτιση.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι τα νέα iPad Pro με iPadOS πιθανότατα θα διαθέτουν τον M2, ο οποίος είναι ακόμα πιο ισχυρός από τον M1 που έχει το iPad Pro και το νέο iPad Air πέμπτης γενιάς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.