Χθες η OnePlus προέβη στην επίσημη δημοσίευση του πρώτου exxperimental report από το R&D κέντρο της Samsung Display στην Κορέα. Το εν λόγω κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Samsung αποτελείται από εκατοντάδες ειδικούς, οι οποίοι δημοσιεύουν συχνά τα αποτελέσματα των ερευνών τους. Το αντικείμενο της τελευταίας και πιο πρόσφατης έρευνάς τους, ήταν η οθόνη που συναντάμε στο OnePlus 7 Pro των 90Hz, η οποία συγκρίθηκε με την οθόνη των 60Hz στο OnePlus 6T.

Σύμφωνα με την έρευνα, η 90Hz OnePlus 7 Pro οθόνη, η οποία χρησιμοποιεί την τελευταία και πιο πρόσφατη τεχνολογία της Samsung, έχει κατά 40% μεγαλύτερο dynamic picture response speed (MPRT) σε σύγκριση με την οθόνη των 60Hz της OnePlus. Η Samsung επιβεβαιώνει ότι το υψηλό refresh rate των 90Hz, προσφέρει σημαντικά πιο ομαλή εμπειρία θέασης. Επίσης, αν ο χρήστης μεταβεί σε 60hz οθόνη, η αλήθεια είναι ότι το συναίσθημα που θα έχει είναι εκείνο της δυσκολίας.

Την ίδια στιγμή η OnePlus αναφέρει τα πλεονεκτήματα χρήσης μιας 90Hz οθόνης:

  • Εκτός από το ότι το refresh rate είναι σημαντικά μεγαλύτερο, η οθόνη προσφέρει 1000 nits μέγιστη φωτεινότητα, η οθόνη είναι ορατή ακόμη και κάτω από έντονο φως του ηλίου.
  • Φέρει πιστοποίηση HDR10+, χωρίς overexposing και με περισσότερες λεπτομέρειες στα σκοτεινά περιβάλλον.
  • TUV προστασία των ματιών από το μπλε φως, 40% blue light filtering.
  • Το color rendering mode κάνει την ανάγνωση πιο ευχάριστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.