Μπορεί η Xiaomi μόλις να λάνσαρε τα Redmi Note 11 στις παγκόσμιες αγορές – τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία προετοιμάζεται ήδη για την κυκλοφορία της σειράς Redmi Note 12.

Τα νέα προέρχονται από τον ίδιο τον CEO της Redmi, Lu Weibing, μέσω του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία teaser που υπονοεί την ανακοίνωση των smartphones.

Προφανώς, μιλάμε για την ανακοίνωση και κυκλοφορία των Redmi Note 12 στην Κίνα. Μάλιστα, ο Lu ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει αλματώδη βελτίωση επιδόσεων σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Επιπλέον, ο Lu αναφέρει ότι το 2021 η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει δύο Note series, ξεκινώντας από τα Note 10 και Note 11, που κυκλοφόρησαν το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο του 2021, αντίστοιχα.

Τα πρώτα στοχεύουν στους οπαδούς των Note της Redmi που εκτιμούν την ταχύτητα στις συσκευές smartphone, ενώ η δεύτερη είναι για εκείνους που ψάχνουν κινητά με επίκεντρο την κάμερα.

Την ίδια στρατηγική επιδιώκει να εφαρμόσει και φέτος η εταιρεία, με τα Redmi Note 12 να κυκλοφορούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου με ισχυρές επιδόσεις, για όσους δεν τους ενδιαφέρουν οι κάμερες.

Από την άλλη, τα Note 13 θα κάνουν ντεμπούτο το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και προφανώς θα έχουν ως επίκεντρο το module, καθώς θα στοχεύουν σε κοινό που το ενδιαφέρουν κυρίως οι κάμερες.

Τέλος, ο Lu είπε ότι έχουν λάβει σχόλια πως ο τρόπος ονομασίας των σειρών δημιουργεί σύγχυση και ζήτησε από τους χρήστες προτάσεις για το όνομα που θα ήθελαν να δουν – και δεν έλαβε κάτι ιδιαίτερο ως απάντηση, προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.