Μπορεί ο βασιλιάς των foldable να είναι η Samsung, αλλά υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει ή εργάζονται σε αντίστοιχες συσκευές. Για παράδειγμα, η Motorola έχει διαθέσει στην αγορά τα RAZR που έχουν τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών, και όχι άδικα.

Φαίνεται ότι οι πωλήσεις των συγκεκριμένων τηλεφώνων είναι αρκετά ικανοποιητικές για την εταιρεία, γι’ αυτό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει όχι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα μέσα στο 2023 και να αυξήσει τον ανταγωνισμό και ίσως το μερίδιο της σε αυτήν την αγορά.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Evan Blass, η Motorola εργάζεται σε δύο RAZR foldable smartphones, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος και έχουν κωδικά ονόματα Juno και Venus. Από την άλλη, το μοντέλο του RAZR 22 έχει κωδικό όνομα Maven.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.