Η Google προσφέρει εντελώς δωρεάν το νέο της πακέτο στο Google One το Google One AI Premium το οποίο περιλαμβάνει 2TB χώρο αποθήκευσης στο cloud για τα emails σου, τις φωτογραφίες σου στο Google Photos και τα αρχεία σου στο Google Drive, ενώ μαζί δίνει και το Gemini Advanced το πιο προηγμένο μοντέλο AI.

Να τι ακριβώς είναι το Gemini Advanced:

  •  Με το πιο ικανό μας μοντέλο AI, το Ultra 1.0
  • Πολύ πιο ικανό στον συλλογισμό, στην τήρηση των οδηγιών, στον προγραμματισμό και στη δημιουργική συνεργασία
  • Προηγμένη απόδοση
  • Μπορεί να κατανοήσει, να εξηγήσει και να δημιουργήσει κώδικα υψηλής ποιότητας σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού
  • Σχεδιασμένο για εξαιρετικά σύνθετες εργασίες
  • Σχεδιασμένο έτσι ώστε να κατανοεί γρήγορα και να ανταποκρίνεται σε ένα διαφορετικό σύνολο στοιχείων εισαγωγής, μεταξύ άλλων κείμενο, εικόνες και κώδικα

Μετά τους δυο μήνες θα πρέπει να ακυρώσεις τη συνδρομή σου για να μην συνεχίσει η χρέωση ειδάλλως συνεχίζεις να πληρώνεις στην τιμή των 9.99 ευρώ το μήνα. Η προσφορά ενεργοποιείται μεταβαίνοντας στο λογαριασμό σας Google στα πακέτα του Google One και θα αναγράφει τη δωρεάν ενεργοποίηση για 2 μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.