Η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των foldables smartphones. Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ξεκίνησαν οι δοκιμές για τα πρώτα τηλέφωνα της εταιρείας και σήμερα μία νέα αναφορά λέει ότι τα πρώτα πρωτότυπα των foldable iPhone πέρασαν με επιτυχία τα τεστ αντοχής.

Σύμφωνα με την Ταϊβανέζικη ιστοσελίδα UDN, η Foxconn δοκιμάζει δύο διαφορετικά τηλέφωνα. Το πρώτο είναι ένα μοντέλο σαν το Microsoft Surface Duo με δύο οθόνες ενωμένες με μεντεσέ, αλλά ο Jon Prosser που είχε αποκαλύψει την ύπαρξη του τηλεφώνου λέει ότι μοιάζουν σαν ένα ενιαίο panel.

Το δεύτερο πρωτότυπο είναι ένα κλασικό clamshell όπως το Samsung Galaxy Z Flip και το Motorola Razr. Σύμφωνα με την UDN αυτό το foldable iPhone θα χρησιμοποιεί flexible OLED της Samsung.

Η αναφορά δεν ξεκαθαρίζει αν τα δύο τηλέφωνα χρησιμοποιούν διαφορετικό σύστημα μεντεσέδων, αλλά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα τεστ αντοχής έχουν ολοκληρωθεί και η Apple αναμένεται να αξιολογήσει ποιό από τα δύο foldable smartphones θα περάσει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.