Skip to content

Δύο από τα πρώτα Snapdragon 8 Gen 1 Plus smartphones θα είναι τα Xiaomi 12S και 12S Pro

Κοινοποίηση:
Xiaomi 12S Pro Snapdragon 8 Gen 1 Plus Smartphones

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες και αναφορές που λένε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον τρία τηλέφωνα με το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Το ένα από αυτά ενδεχομένως θα είναι το Xiaomi 12 Ultra, και τώρα νεότερη αναφορά συμπληρώνει τη λίστα με τα 12S και Xiaomi 12S Pro.

Ο Snapdragon 8 Gen 1 Plus αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές Μαΐου και τα πρώτα smartphone που τροφοδοτούνται από το νέο chip ενδέχεται να βγουν στις αγορές τον Ιούνιο. Εταιρείες όπως οι Samsung, Xiaomi, Motorola, και Lenovo, αναμένεται να λανσάρουν τηλέφωνα με αυτό το SoC.

Το Xiaomi 12S έχει κωδικό όνομα “Diting”, αριθμό μοντέλου 2206123SC, και σύντομο αριθμό μοντέλου L3S. Από την άλλη, το 12S Pro έχει κωδικό όνομα “Unicom”, αριθμό μοντέλου 2206122SC, και σύντομο αριθμό μοντέλου L2S. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες για τα specs των δύο smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.