Η Vodafone προβαίνει από 1/8/2024 σε ορισμένες αλλαγές στα συμβόλαιά της τα οποία θα επηρεάσουν μικρό αριθμό συνδρομητών. Ωστόσο όμως αν είσαι σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εν λόγω αλλαγές για να καταργήσεις το συμβόλαιό σου αν ψάχνεις τρόπο να φύγεις.

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές, οι οποίες θα ισχύσουν από 01/08/2024:

Α. Μεταβολές στα Μη Εμπορικά Διαθέσιμα Προγράμματα Vodafone Home Telephony (οι μεταβολές θα εφαρμοστούν στους συνδρομητές εκτός του ορισμένου χρόνου της σύμβασής τους). Αυξάνεται η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων, που παρέχουν υπηρεσία ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο μέσω κάρτας SIM: Κατά 2,71€ στα: Vodafone Home telephony basic 1/2/3, Σταθερά 330 Ελλάδα & Εξωτερικό, Προπληρωμένος χρόνος 500, Vodafone Home telephony για το εξοχικό.

B. Μεταβολή στις χρεώσεις Διεθνών Κλήσεων προς χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης: Η χρέωση ομιλίας των διεθνών κλήσεων για όλα τα προγράμματα εμπορικά διαθέσιμα και μη, συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος, διαμορφώνεται ως εξής: Στη Ζώνη 1B (Ευρώπη – εκτός Ε.Ε) από 0,998€/λεπτό σε 1,10€/λεπτό, στη Ζώνη 2 (Αμερική – Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία) από 1,464€/ λεπτό σε 1,54€/λεπτό, στη Ζώνη 3 (Ασία) από 2,202 €/λεπτό σε 2,32€/λεπτό, στη Ζώνη 4 (Αφρική) από 3,267€/λεπτό σε 3,43€/λεπτό και στη Ζώνη 5 (Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού) από 4,392€/λεπτό σε 4,62€/λεπτό.

Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι πελάτες των προγραμμάτων συμβολαίου Vodafone RED Unlimited, Vodafone RED Unlimited New, μπορούν να απολαμβάνουν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας του προγράμματός τους και για κλήσεις προς προορισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, οι πελάτες των προγραμμάτων RED 3GB, RED 5GB, RED 10GB και RED 20GB μπορούν να μιλούν απεριόριστα προς Ε.Ε. ενεργοποιώντας την υπηρεσία «Διεθνείς Κλήσεις προς Ε.Ε.», μόνο με 3,90€ επιπλέον το μήνα.

Σημειώσεις: 1. Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης & το βήμα χρέωσης κλήσεων δε μεταβάλλονται. 2.Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% & Φόρο κινητής τηλεφωνίας 10% (όπου εφαρμόζεται). 3. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές του σημείου Α που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), οποτεδήποτε & έως δύο (2) μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.