Το Android TV 14 φαίνεται ότι θα σου δώσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων. Η πρώτη beta της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της Google μόλις έκανε το επίσημο ντεμπούτο της και μια από τις πολλές νέες προσθήκες είναι η δυνατότητα φωνητικών κλήσεων.

Ο Mishaal Rahman ο οποίος πρώτος εντόπισε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αναφέρει ότι το Android TV 14 υποστηρίζει την δυνατότητα εμφάνισης ειδοποιήσεων εισερχόμενων κλήσεων, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν κλήσεις από υποστηριζόμενες εφαρμογές στις τηλεοράσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες θα βλέπουν ειδοποίηση όταν θα είναι συνδεδεμένοι στο προσωπικό τους προφίλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Android TV 14 δεν θα είναι το μόνο λειτουργικό που θα διαθέτει υποστήριξη κλήσεων. Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει το FaceTime στο tvOS 17 και στο Apple TV 4K.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.