Για ακόμη μια φορά ανανεώθηκε η προσφορά του Cosmote Neo που δίνει σε όλους τους χρήστες του What’s Up τη δυνατότητα να πάρουν απεριόριστη ομιλία, SMS και 14GB internet μέσω του διπλασιασμού με κάρτες Payzy. Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Cosmote η προσφορά ανανεώθηκε για έναν ακόμη μήνα, όπως άλλωστε είχαμε γράψει και εδώ στο techmaniacs.gr και μάλλον θα πάρει και άλλη παράταση.

Cosmote Neo: Εντελώς δωρεάν διπλασιασμός δεδομένων όλων των πακέτων – Δωρεάν για ένα μήνα

Αν είσαι δηλαδή υφιστάμενος πελάτης Cosmote What’s Up, COSMOKARTA, FROG μπορείς να πας σε Cosmote Neo και να πάρεις με 16 ευρώ κάθε μήνα απεριόριστη ομιλία, SMS και 14GB internet χωρίς συμβόλαιο, ενώ ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν.

Η Cosmote προσπαθεί να προωθήσει το Payzy με κάθε τρόπο και γιατί όχι, είναι σαν μια κανονικά τράπεζα εντελώς ψηφιακή όμως. Μπορείς να εγγραφείς στο Payzy εδώ και να βγάλεις εντελώς δωρεάν άυλη κάρτα για να τη χρησιμοποιήσεις στο Cosmote Neo. Χωρίς συμβόλαια και ο πρώτος μήνας δωρεάν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν δεν είχε αυτή την περίεργη διαδικασία εγγραφής (με βιντεοκλήση κλπ) νομίζω πολλοί περισσότεροι θα είχαν εγγραφεί στην υπηρεσία.

    Υπάρχει κόσμος που θέλει να διατηρεί πλήρως την ανωνυμία του, ιδίως σήμερα στην εποχή του chatGPT και του deepfake.

  2. Φυσικά και έχει διαφορά από μια απλή φωτοτυπία. Ειδικά όταν η σύμβαση – συμφωνία για το πακέτο ενέχει όρους συμβολαίου, πρέπει να κάνουν βιντεοκλήση για να σιγουρευτούν ότι είσαι εσύ.
    Αντίστοιχα και στα e-banking τα αιτήματα μεγάλων δανείων απαιτούν αυτοπροσώπως να παρουσιάσεις στην τράπεζα, ή εν καιρό καραντίνας με βίντεο κλήση. Μη προτρέχεις να κάνεις διαφήμιση, γιατί στα ψιλά γράμματα είναι η παγίδα.

  3. Η ρεβολουτ για ταυτοποίηση δεν σου ζητάει βιντεοκληση, αλλά φώτο – βίντεο που είναι πιο καλύτερα από την βιντεοκληση πιστεύω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.