Αν και η σειρά Galaxy S20 διαθέτει ένα 120Hz mode, όλοι γνωρίζουμε τους περιορισμούς και τους τρόπους με τους οποίους η Samsung τους έχει υλοποιήσει. Για παράδειγμα, το 120Hz refresh rate δεν λειτουργεί στο Medium power saving mode. Αποδεικνύεται όμως, όπως αναφέρει το sammobile, ότι είναι τεχνικά εφικτό να έχεις ενεργά τόσο το 120Hz mode όσο και το Medium power saving mode χάρη στη βοήθεια των Bixby Routines.

Πράγματι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Bixby Routines, να δημιουργήσεις ένα Medium power saving mode shortcut, να το τοποθετήσεις στην home screen σου και να πιέζεις σε αυτό, όταν θα είναι ενεργοποιημένο το 120Hz mode στο Galaxy S20. Το ένα δεν θα ακυρώσει το άλλο, ενώ και τα δυο, δηλαδή τόσο το power saving mode όσο και το 120Hz mode θα λειτουργούν την ίδια στιγμή. Οι χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι η μέθοδος αυτή τους προσέφερε εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και λιγότερα προβλήματα υπερθέρμανσης.

  • Ενεργοποίησε το Bixby Routines στο Samsung Galaxy S20
  • Πίεσε το + πλήκτρο στην πάνω δεξιά γωνία για να δημιουργήσεις ένα νέο routine.
  • Επέλεξε το Start button tapp ως την κατάσταση προϋπόθεσης
  • Επέλεξε το Medium Power Saving σαν την ενέργεια
  • Πίεσε στο Done, ονόμασε το routine και πρόσθετέ το στη homescreen.

Στη συνέχεια θα πρέπει να διασφαλίσεις, ότι το 120Hz mode είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή σου. Πήγαινε στη homescreen έπειτα, πίεσε το Start button που δημιούργησες με τα Bixby Routines. Τέλος, απενεργοποίησε την οθόνη για 5 δευτερόλεπτα, ξύπνα ξανά τη συσκευή και θα πρέπει να έχεις τόσο το 120Hz mode όσο και το medium power saving mode.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.