Ήταν κάτι το αναπόφευκτο είναι η αλήθεια.Το Dynamic Island των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max φαίνεται να εντυπωσίασε τόσο πολύ τους χρήστες, τόσο Apple συσκευών όσο και τον κόσμο του Android. Σχεδόν αμέσως η κοινότητα του Android ξεκίνησε να δημιουργεί τις δικές της εφαρμογές, που είχαν σαν σκοπό να μιμηθούν το Dynamic island των iPhones.

dynamic island στο Android

Ένα από αυτά είναι και το dynamicSpot το οποίο πριν από λίγες ημέρες σημείωσε το πρώτο μεγάλο milestone, σημειώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο downloads στο Google Play Store και βρίσκεται στα top10 της εβδομάδας στο APKMirror.

Το μέλλον των notches και των hole punch εγκοπών στο Android είναι αβέβαιο προς το παρόν, ενώ και η under-display κάμερα δεν φαίνεται να είναι πλήρως έτοιμη. Ίσως αυτό το ενδιαφέρον των χρηστών για το dynamicSpot πίσει αρκετούς OEMs να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε παρόμοιες υλοποιήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.