Το LG G8 ThinQ είναι το τελευταίο και πιο πρόσφατο high end smartphone της LG, με Snapdragon 855, με την εταιρεία να του τοποθετεί τριπλό σύστημα κάμερας σαν αυτή που έχουμε δει στο LG V40 ThinQ, αλλά με ανανεωμένο firmware. Η κάμερα αποτελείται από μια 16MP super wide, μια των 12MP κύρια και μια των 12MP telephoto.

Με συνολικό score 96, το LG G8 ThinQ προσφέρει καλές επιδόσεις, δεν μπορεί να ενταχθεί όμως στην ίδια κατηγορία με τους ηγέτες της αγοράς, τα Huawei P30 Pro, Galaxy S10+ και iPhone XS Max. Με 99 βαθμούς το photo score του LG G8 ThinQ είναι κατά 1 βαθμό μεγαλύτερο από του LG V40 ThinQ, κυρίως εξαιτίας των βελτιώσεων στο autofocus, στο θόρυβο και στο bokeh. Αντίστοιχα, το  συνολικό video score της συσκευής είναι κατά δυο βαθμούς μεγαλύτερο στο 89, χάρη στις καλύτερες επιδόσεις του σταθεροποιητή και exposure.

Συνολικά, το G8 ThinQ έχει γρήγορο και επακριβές σύστημα εστίασης και καλό έλεγχο του θορύβου, ενώ και το rendering του χρώματος είναι σε καλά επίπεδα, τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά περιβάλλοντα. Υπάρχουν βέβαια αρκετά artifacts, τα οποία μειώνουν το συνολικό σκορ. Όσον αφορά τα βίντεο, το χρώμα και το exposure είναι σε καλά επίπεδα στις περισσότερες περιπτώσεις, το stabilization λειτουργεί αποτελεσματικά ενώ και το autofocus είναι γρήγορο. Αστοχίες στο autofocus είναι πιο συχνές σε χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το πλήρες review.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.