Τα OnePlus phones, όπως σημειώνει το gsmarena.com, ποτέ δεν ήταν ήταν δημοφιλή για τις δυνατότητες της κάμερας, με το 7Pro να αποτελεί το πρώτο τηλέφωνο το οποίο ενσωματώνει το πλήρες set των focal lengths που οι χρήστες επιζητούν. Αλλά σύμφωνα με το τελευταίο και πιο πρόσφατο review του DxoMark, το 7T Pro, το οποίο έχει το ίδιο hardware και software σαν το 7 Pro, βρίσκεται πίσω από το Galaxy S10 όσον αφορά τις επιδόσεις της κάμερας.

Το συνολικό σκορ της κάμερας της συσκευής είναι 114 βαθμοί, ενώ τα S10 και P30 Pro αγγίζουν τους 116. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό σκορ, με τους reviewers να υπογραμμίζουν το επακριβές exposure και το ευρύ dynamic range. Τα χρώματα ζωντανά και η λεπτομέρεια σε πολύ καλά επίπεδα, σε πλήθος συνθηκών. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια θέματα με θόρυβο, ghosting, halo artifacts και ισορροπία λευκού. Μπορείς να διαβάσεις το πλήρες review εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.