Μέσα στο άρθρο για την Kodak, βρήκα πως υπάρχει μια νέα έννοια στον κόσμο των μεταφορών! Αυτή η νεοεισαχθείσα έννοια, είναι αυτή του smart packaging.

Πόσοι από εμάς δεν είχαμε την ατυχία να παραλάβουμε ένα πακέτο, το οποίο είχε τη χείριστη μεταχείριση κατά τη μεταφορά του, και το καταλάβαμε, την ώρα που ο υπάλληλος της μεταφορικής έτρεχε προς το αμάξι και έλεγε στον οδηγό φωναχτά “Go, go, go!“;

droptag

Αγαπητοί αναγνώστες! Υπάρχει λύση! Η εταιρία Cambridge Consultants, φέρνει το DropTag, που υπόσχεται να φέρει τη διασφάλιση που χρειαζόμαστε. Ένα ηλεκτρονικό αυτοκόλλητο μπορεί να ανιχνεύσει πτώση ή άλλη βίαιη κίνηση, όπως παλαιότεροι αισθητήρες, αλλά με το ενσωματωμένο Bluetooth 4.0, ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο μια mobile εφαρμογή είτε στο smartphone του courier, είτε σε κάποιο tablet στο σπίτι. Με μια μπαταρία τύπου ρολογιού, που μπορεί να τροφοδοτήσει τη συσκευή για εβδομάδες, μπορούμε να ξέρουμε, αν η βαρύτητα αποδείχθηκε δυνατότερη και πιο προσεκτική από τα χέρια του μεταφορέα, στην αποθήκη, ή έξω από την πόρτα μας, που βοηθάει όχι μόνο τους καταναλωτές, αλλά και τις εταιρίες στο να μη μας φέρουν σπασμένα ή χαλασμένα προϊόντα. Με κόστος λιγότερο από $2 τα DropTags, είναι τόσο φθηνά που μπορούν να ακολουθήσουν σχεδόν όλους τους τύπους συσκευασίας. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρει η εταιρία να ευθυγραμμίσει τους πελάτες της με αυτή την τεχνολογία και να αποτρέψει τους “απρόσεκτους” μεταφορείς να παίζουν ποδόσφαιρο με τις παραγγελίες μας!

 Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.