Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να πας παραλία και να αράζεις με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική από το κινητό σου. Προσοχή όμως γιατί η άμμος, το νερό και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι του κινητού τηλεφώνου, καθώς μπορούν να το χαλάσουν πολύ εύκολα, αν δεν έχετε κάποια ειδική θήκη.

Για το λόγο αυτό η εταιρία Freedom Audio δημιούργησε το Drifter, το νέο φορητό αδιάβροχο ηχείο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στην παραλία.

drifter

Αν είστε fans των κατασκηνώσεων και των beach parties, τότε το Drifter είναι το απόλυτο gadget για σας, καθώς τρέχει λειτουργικό Android, περιλαμβάνει touchscreen και 16GB ενσωματωμένη μνήμη για να αποθηκεύετε την αγαπημένη σας μουσική. Σε συνδυασμό κιόλας με την οκτάωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει, το Drifter θα σας κρατά συντροφιά μέχρι τα ξημερώματα, χωρίς να χρειάζεται να πιάνετε το κινητό σας όταν πάτε παραλία.

drifter

Επίσης όταν θα είστε σπίτι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ηχείο συνδέοντας το στο WiFi δίκτυο ή μέσω Bluetooth σε κάποια άλλη συσκευή.

Η τιμή του ανέρχεται στα 200$ αν το προ παραγγείλετε, ενώ αργότερα θα κοστίζει γύρω στα 300$. Αν όμως θέλετε ένα εξίσου πολύ καλό ηχείο για το κινητό σας, τότε σας συνιστούμε το LG Music Flow P7 το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό του Techmaniacs.gr!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ