Κάθε φορά που μια εταιρεία διαθέτει ένα νέο flagship smartphone με νέες προσθήκες στο λειτουργικό της, οι χρήστες ξεκινούν να αναρωτιούνται αν μπορούν να τα αποκτήσουν και σε παλαιότερες συσκευές.

Για το OnePlus 7 Pro, γνωρίζουμε ήδη ότι το screen recorder και το Zen mode θα καταφθάσει σε παλαιότερες συσκευές, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν πρέπει να περιμένουμε. Συγκεκριμένα, στο apkmirror θα βρεις το OnePlus 7 Pro Screen recorder app, το οποίο είναι συμβατό και με παλαιότερες συσκευές. Να σημειωθεί, ότι μετά την εγκατάστασή του, δεν θα το βρεις στο συρτάρι εφαρμογών. Θα πρέπει να ανοίξεις τα Quick Settings toggles και ψάξε για Screen recorder. Τράβηξέ το στα ήδη υπάρχοντα tiles και έτσι θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργικότητα.

κάντε κλικ στην εικόνα για να παίξει

Όσον αφορά το Zenmode μπορείς και αυτό να το κατεβάσεις από το apkmirror. Και αυτό δεν γίνεται διαθέσιμο στο Quick Settings, θα πρέπει να το φέρεις στα ήδη υπάρχοντα tiles εσύ. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από το smartphone σου.  Για τα Gallery και Camera apps είχαμε γράψει εδώ πως να τα κατεβάσεις.

Με πληροφορίες από androidpolice.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.