Στην Ελλάδα όπως όλοι γνωρίζουμε έχει μπει για τα καλά η φάση του Buy Now Pay Later, ένας ευέλικτος τρόπος πληρωμής που σου επιτρέπει να σπάζεις το ποσό μιας αγοράς σε 4 δόσεις. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία δεν θέλει χρονοβόρες διαδικασίες και εγκρίσεις αν και αυτό διαφέρει από χρήστη σε χρήστη, λόγω του οικονομικού του προφίλ, ενώ εξαρτάται και την υπηρεσία που θα χρησιμοποιήσεις.

Σε εκείνο όμως το σημείο στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω είναι η απογοήτευσή μου από τις Ελληνικές Τράπεζες. Για άτομα δηλαδή που δεν μπορούν να αποκτήσουν πιστωτική κάρτα και να βάλουν δόσεις, η Klarna για παράδειγμα αποτελεί μια πολύ καλή λύση, καθώς μας είχε εγκρίνει μικροσυναλλαγές σε δόσεις χωρίς καμιά απολύτως προϋπόθεση. Το μόνο αρνητικό, ζητά εγγραφή με διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, τουλάχιστον όταν την είχαμε δοκιμάσει για πρώτη φορά πριν από αρκετούς μήνες. Όλα τα υποστηριζόμενα εκ μέρους της Klarna καταστήματα μπορείς να τα βρεις εδώ.

Μια ακόμη υπηρεσία Buy Now Pay Later είναι η finloup, η οποία αυτή σπάζει το ποσό σε 4 δόσεις αντί για 3 της Klarna. Όλα τα υποστηριζόμενα καταστήματα μπορείς να τα βρεις εδώ.

Τέλος, από το άρθρο δεν θα μπορούσε να λείψει και η TBI Bank, η οποία συνεργάζεται με πλήθος καταστημάτων και υποστηρίζει αγορές σε 4 δόσεις με χρεωστική κάρτα και με αγορές μέχρι 300 ευρώ, καθώς για μεγαλύτερα ποσά και δόσεις περνάει από πιο ενδελεχή έγκριση, υποστηρίζοντας μάλιστα και αγορές από φυσικά καταστήματα όπως τα Public. Βέβαια τις περισσότερες αγορές μας τις μετράμε μέσω του skroutz με το οποίο συνεργάζεται άψογα.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως η μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις με χρεωστική, αλλά στη Πειραιώς συγγενικό πρόσωπο με εισόδημα 7.200 το χρόνο, χωρίς να είναι στο Τειρεσία και χωρίς άλλη κάρτα στο όνομά της ή κάποια οφειλή, και για μόλις 57 ευρώ συναλλαγή, έφαγε άκυρο + ότι δεσμεύουν όλο το ποσό μπροστά σε αντίθεση με τις υπηρεσίες που αναφέρονται πιο πάνω. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση γράψτε την στα σχόλια και θα την προσθέσουμε.

H Vodafone κάνει το μεγάλο βήμα και ανακοινώνει το 5G Ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.