Το να βρεις εξαιρετικά Wallpapers για την Android συσκευή σου δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο. Στο Google Play μπορείς να βρεις εξαιρετικές εφαρμογές, ενώ μια τέτοια είναι και το Wallzy Pro. Αν είσαι από εκείνους τους τύπους που σου αρέσει μια πιο προσωποποιημένη Android εμπειρία τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το Wallzy Pro. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 18.000 διαφορετικών backgrounds σε 600+ κατηγορίες.

Αν έχεις smartphone με AMOLED display, υπάρχουν επίσης ειδικές συλλογές που προσφέρουν πιο σκούρα χρώματα για να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την διάρκεια της μπαταρίας σου. Σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις την ισορροπία RGB, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα μιας εικόνας αν δεν σου αρέσει, στην ουσία πρόκειται για ένα ελαφρύ photo editor. Είναι δωρεάν για λίγες ημέρες.

Το κατεβάζεις από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.