Το Proton VPN έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα ως ένα από τα πιο ασφαλή και το πιο ιδιωτικό VPN στην αγορά. Για να το κάνει ακόμα καλύτερο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της στο Android τώρα υποστηρίζει συνδέσεις χωρίς στοιχεία σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες στο Android μπορούν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το Proton VPN χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ή να συνδεθούν σε λογαριασμό. Μπορούν τώρα να συνδεθούν απευθείας στην υπηρεσία από την αρχική σελίδα της εφαρμογής μετά τη ρύθμιση του προφίλ VPN.

Εκτός από την ανακοίνωση της πρόσβασης στο VPN χωρίς λογαριασμό, το Proton επέκτεινε επίσης τις δωρεάν υπηρεσίες του σε 21 χώρες που θα έχουν εκλογές φέτος. Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ πρόκειται να ψηφίσουν, και το Proton διευκολύνει τους κατοίκους αυτών των χωρών να έχουν ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η εταιρεία ήδη προσφέρει δωρεάν διακομιστές σε 16 χώρες, και η σημερινή επέκταση, που περιλαμβάνει χώρες όπως η Βραζιλία και η Ιορδανία, αυξάνει τον συνολικό αριθμό σε 21.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Google ότι θα τερματίσει την υπηρεσία One VPN. Αρχικά λανσαρίστηκε το 2020 ως μέρος της συνδρομής One, αλλά η Google ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η υπηρεσία VPN θα τερματιστεί μετά τις 20 Ιουνίου 2024. Αυτή η νέα κίνηση μπορεί να είναι μια στρατηγική από το Proton για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η One VPN διακόπτεται — αν και οι χρήστες Pixel εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία VPN της Google.

Η δωρεάν έκδοση του Proton VPN παρέχει πρόσβαση μόνο σε περιορισμένο αριθμό διακομιστών με λιγότερο από ιδανικές ταχύτητες. Αν και είναι καλύτερα από το τίποτα, αξίζει πραγματικά να πληρώσεις για αυτό. Η εταιρεία προσφέρει ένα επί πληρωμή πρόγραμμα με τιμή 4.99 ευρώ το μήνα – ετήσια συνδρομή, που περιλαμβάνει όχι μόνο υψηλής ταχύτητας συνδέσεις VPN, αλλά και την υπηρεσία email με έμφαση στην ιδιωτικότητα, 500GB αποθήκευσης στο cloud, και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.