Η Apple προσφέρει όχι έναν, όχι, τρεις, αλλά έξι μήνες δωρεάν Music. Ωστόσο, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Εφόσον μιλάμε για την Apple, οι προϋποθέσεις δεν είναι απλές, όπως ας πούμε το να είσαι νέος συνδρομητής.

Εκτός από το να είσαι νέος συνδρομητής, πρέπει να κατέχεις συγκεκριμένη συσκευή – μέσα από μία λίστα που παρέχει η εταιρεία, και να μην έχουν περάσει πάνω από 90 ημέρες από όταν τη σύνδεσες στο iPhone σου. Αν ισχύουν τα παραπάνω, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Βεβαιώσου ότι έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iOS ή του iPadOS, σύνδεσε τη συσκευή ήχου στο smartphone ή το tablet, άνοιξε το Apple Music, αν δεν δεις την προσφορά πήγαινε στο Listen Now και θα τη δεις αμέσως στην οθόνη, και πάτα την προσφορά για πάρεις τους 6 μήνες δωρεάν συνδρομή.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο σε Dolby Atmos και πως η ποιότητα αναπαραγωγής εξαρτάται από το hardware, το αξεσουάρ ήχου, και τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Τέλος, η προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τις παρακάτω συσκευές:

Τα AirPods Pro, τα AirPods 2ης και 3ης γενιάς, τα AirPods Max, το HomePod και το HomePod Mini, καθώς και τα Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds+, και Beats Studio Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.