Το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming σειρών, ταινιών και πραγματικά αν χρησιμοποιήσεις και κάποιο VPN μπορείς να βρεις τα πάντα. Ωστόσο δεν θέλουν όλοι να πληρώσουν και αν είσαι σε αυτή την κατηγορία πιστεύουμε ότι αυτό το άρθρο θα σε καλύψει, τουλάχιστον μέχρι το Netflix να κόψει τις δωρεάν δοκιμές, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για αυτό.

Όπως κατάλαβες ένας από τους 2 τρόπους που θα αναφέρουμε είναι να χρησιμοποιείς τις trial περιόδους. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέχουμε. Αρχικά θα πρέπει η σύνδεσή μας να μην έχει static IP, δηλαδή IP που δεν αλλάζει με reboot του router. Είναι ένα από τα στοιχεία που το Netflix εξετάζει πριν προβεί στην έγκριση της trial περιόδου. Μετά την ενεργοποίηση του εταιρικού μας πακέτου double play στην Cosmote, το Netflix μας άφησε μια φορά να πάρουμε trial συνδρομή, τη δεύτερη όμως φορά που πήγαμε να εγγραφούμε σε trial, μας έκανε redirect να πληρώσουμε για τη συνδρομή.

Το δεύτερο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι ότι για να πετύχεις απανωτές trial συνδρομές, χρειάζεσαι διαφορετική κάρτα κάθε φορά. Και σε αυτό λύση βρήκαμε, με την winbank web buy άυλη προπληρωμένη κάρτα της Winbank (τράπεζα Πειραιώς). Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει χρέωση 2 ευρώ στη φόρτιση, οπότε την πρώτη φορά που θα τη φορτίσεις, δυστυχώς θα πρέπει να αποδεχθείς την προμήθεια. Η Πειραιώς, δεν έχει έξοδα επανέκδοσης της προπληρωμένης, έχουμε κάνει κοντά στις 20-25 επανεκδόσεις άυλης προπληρωμένης χωρίς καμιά χρέωση Και το καλύτερο είναι ότι μετά την επανέκδοση, η κάρτα συνεχίζει να έχει το ποσό που τη φόρτισες, χωρίς να απαιτεί ξανά φόρτιση άρα και 2 ευρώ προμήθεια. Πριν βάλεις την κάρτα στο Netflix είναι απαραίτητο να έχει τουλάχιστον 2 ευρώ μέσα ως υπόλοιπο, για να περάσει από τη διαδικασία έγκρισης. Φυσικά, μπορείτε να το κάνετε με οποιαδήποτε τράπεζα έχει ανάλογη υπηρεσία, απλώς χρησιμοποιώ την Πειραιώς και μόνο στην καθημερινή μου ζωή και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τις άλλες.

Τέλος, ένας άλλος τρόπος για δωρεάν Netflix είναι ο διαμοιρασμός του λογαριασμού. Τα δυο από τα τρία πακέτα συνδρομής του Netflix επιτρέπουν το streaming σε πολλαπλές συσκευές την ίδια στιγμή. Μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά προφίλ που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να έχεις τη δική σου λίστα με τις σειρές και ταινίες και να μην ενοχλείσαι ούτε και να ενοχλείς τους άλλους.

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θυμαμαι μια αλλη υπηρεσια που κανει αυτο που λεει το αρθρο, ειναι το privacy με virtual 12 καρτες στην free εκδοση. Aλλα μην ξεχναμε και τον παραγοντα email…Απαξ κ κανεις εγγραφη δεν νομιζω οτι μονο η καρτα παιζει ρολο αλλα και το mail.

 2. Καλύτερα θα ήταν τέτοιοι τρόποι να μην ανεβαίνουν στο διαδίκτυο για λόγους ασφαλείας

  • δεν υπάρχει θέμα ασφαλείας. Μπορείτε να γράψετε τι εννοείτε;
   Μια απλή trial συνδρομή παίρνεις.
   Άλλωστε δεν παραβιάζεις κάποιον κανονισμό της τράπεζας, ούτε δίνεις σε αυτήν ψεύτικα στοιχεία. Αξιοποιείς απλά μια δυνατότητα της τράπεζας σε μεγαλύτερο μόνο βαθμό.

 3. Θα ήταν καλύτερα τέτοια πράγματα να μην ανεβαίνουν στο διαδίκτυο για ασφάλεια όλων

 4. Φυσικά το Νετφλιξ έχει κόψει τα free trials ήδη στις περισσότερες χώρες μιας και κάνανε abuse την προσφορά. Έρχεται και εδώ σύντομα, ειδικά με τέτοια άρθρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.