Φαίνεται ότι ο προγραμματιστής που δημιούργησε το 3D EARTH PRO προσπαθεί να αυξήσει το κοινό της εφαρμογής καιρού και το πλήθος των κριτικών που έχει λάβει στο Google Play Store. Αν και αυτό δεν φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα καλά – λογικό αν σκεφτείς ότι ξαφνικά ανέβασε και την τιμή. Βέβαια, βάσει των δοκιμών μας, μπορούμε να πούμε ότι είναι μία καλή εφαρμογή. Η συγκεκριμένη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού κοστίζει 36€ (από 9.49€ που είχε πριν καιρό και 17€ που κόστιζε πριν μερικές εβδομάδες), αλλά ο προγραμματιστής τη δίνει δωρεάν σε τυχαίες χρονικές περιόδους και εμείς σας ενημερώνουμε για να μην χρειάζεται να δώσετε τα 36€.

Προσοχή, ο προγραμματιστής προσφέρει δωρεάν μόνο την εφαρμογή, λεπτομέρειες παρακάτω.

Οι ακριβείς καιρικές συνθήκες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του 3D EARTH PRO, ενώ όπως επισημαίνει η περιγραγή στην καταχώρηση του app στο Google Play Store ο αλγόριθμος της εφαρμογής έχει πρόσβαση σε χιλιάδες μετεωρολογικούς σταθμούς, αν και αρκετά δεδομένα είναι κλειδωμένα πίσω από paywall.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο προγραμματιστής προσφέρει την εφαρμογή δωρεάν, από 36€ που κοστίζει κανονικά. Ωστόσο, υπάρχει μία συνδρομή η οποία ξεκλειδώνει διάφορα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως δεδομένα καιρού σε πραγματικό χρόνο – το paywall που αναφέρουμε πιο πάνω.

Μόλις ανοίξετε το 3D EARTH PRO θα δείτε ένα πλαίσιο που προτρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή για τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Εννοείται ότι δεν σας αναγκάζει κανείς να κάνετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να πατήσετε το “Χ” πάνω δεξιά και να κλείσετε το πλαίσιο. Με αυτόν τον τρόπο,  θα αγνοήσετε τη συνδρομή και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, προφανώς με λιγότερα χαρακτηριστικά.

3D EARTH PRO

Για να μπείτε στο Play Store και να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάνε κλικ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.