Μια ακόμη κλασσική προσφορά από το sharewareonsale το οποίο σου δίνει το O&O DiskImage 17 Pro εντελώς δωρεάν από 49 ευρώ που ζητά κανονικά. Πρόκειται για μια άδεια χρήσης lifetime για έναν υπολογιστή. Απλά να έχεις υπόψη να μην το ενημερώσεις, καθώς θα χαθεί η άδεια χρήσης. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να πάρεις backup ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος, αλλά και μεμονωμένων δίσκων για να μην χάσεις ούτε ένα αρχείο.

Vodafone CU Combo 20D: Απεριόριστη ομιλία με μόλις 8 ευρώ

Δωρεάν για πάντα από 49 ευρώ το O&O DiskImage 17 Pro

Πατάμε το πλήκτρο Download O&O DiskImage 17 Pro, στη συνέχεια επιλέγουμε το I don’t use Facebook, Twitter or Linkedin και δηλώνουμε ένα temporary email για να μην λαμβάνουν το πλήθος διαφημιστικών μηνυμάτων που θα μας στείλει το sharewareonsale. Αφού συμπληρώσουμε τα στοιχεία επιλέγουμε Give it to me Now.

Στη συνέχεια διαβάζεις προσεκτικά τις οδηγίες όπου θα πρέπει να βάλει ένα πραγματικό email σε αυτή τη σελίδα για να σου έρθει ο κωδικός της άδειας. Μόλις σου έλθει το κλειδί κατεβάζεις και εγκαθιστάς το O&O DiskImage 17 Pro. Μεγάλη προσοχή, το κλειδί είναι για αυτήν την έκδοση, μην το ενημερώσεις στην 18.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.