Καθημερινά, σκαλίζουμε κάθε γωνιά του διαδικτύου και εντοπίζουμε προσφορές για τις οποίες σας ενημερώνουμε άμεσα. Προφανώς, επιλέγουμε τις πιο δυνατές και εφόσον δεν είμαστε Θεοί, κάποιες φορές, λαμβάνουμε βοήθεια από σημαντικές πηγές γύρω από το θέμα “προσφορές”. Καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, μπορούμε να παίρνουμε δωρεάν επί πληρωμή προγράμματα, κάθε μέρα.

Τα προγράμματα παρέχουν WinXDVD και η AOMEI, δύο εταιρείες με αξιόπιστα και ευέλικτα προϊόντα. Στην περίπτωση της AOMEI, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε κάθε μέρα ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ και να παίρνουμε το δωρεάν ή τα δωρεάν επί πληρωμή προγράμματα που προσφέρει. Η εταιρεία δίνει ήδη τα περισσότερα προγράμματα της δωρεάν, αλλά μερικές φορές εμφανίζονται και άλλα στη λίστα.

Δωρεάν Επί Πληρωμή Προγράμματα Χριστούγεννα 2023

Όσον αφορά την WinXDVD, πρέπει να κάνουμε εγγραφή στο giveaway για να λάβουμε τα δωρεάν επί πληρωμή προγράμματα. Η εταιρεία ζητάει ένα έγκυρο email για να μπορέσεις να πάρεις προγράμματα, αλλά αν δεν θέλετε να λαμβάνετε προωθητικά email σας έχουμε τη λύση. Μπαίνετε ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FakeMail, αντιγράφετε κάπου το email που δημιουργεί η σελίδα αυτόματα, και πατάτε το “2 weeks” για να μείνει ενεργό για δύο εβδομάδες.

Προφανώς, μόλις πλησιάσει στη λήξη πατάτε το ίδιο κουμπί για να έχετε το email μέχρι τη λήξη της προσφοράς από τη WinXDVD. Από εκεί και πέρα, κάθε μέρα επιστρέφετε ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ και παίρνεται το νέο δωρεάν επί πληρωμή πρόγραμμα.

Δωρεάν Επί Πληρωμή Προγράμματα Χριστούγεννα 2023

Δωρεάν paid iOS apps και τρελές εκπτώσεις σε κορυφαίες εφαρμογές

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.