Μέσω sharewareonsale ο χρήστης μπορεί να πάρει εντελώς δωρεάν μια lifetime άδεια του Image Former Professional 2 ενός λογισμικού μαζικής επεξεργασίας φωτογραφιών. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα:

Με το Image Former μπορείτε να φέρετε τις φωτογραφίες σας σε άριστη κατάσταση σε χρόνο μηδέν: επιλέξτε οποιονδήποτε αριθμό εικόνων, ορίστε ενέργειες και ξεκινήστε τη μετατροπή. Είτε θέλετε να περιστρέψετε τις εικόνες, να περικόψετε τις άκρες ή να διορθώσετε τα χρώματα, το Image Former εφαρμόζει αυτόματα τις αλλαγές που θέλετε σε όλες τις επιλεγμένες εικόνες. Το Image Former αλλάζει τη μορφή αρχείου των εικόνων σας κατόπιν αιτήματος, για παράδειγμα σε JPEG, PNG , BMP και GIF. Ακόμη και τα PDF και PSD είναι διαθέσιμα ως μορφές εξόδου.

Όπως είπαμε και πριν το βρίσκεις μέσω sharewareonsale. Δηλώνουμε ένα temp email και στη συνέχεiα συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητά. Κάποιες φορές σου στέλνει το κλειδί στο email κάποιες φορές σου στέλνει απευθείας με την εγκατάσταση.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.