Η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το Oppo X 2021, το πρώτο ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό rollable smartphone στον κόσμο. Στην παρουσίαση η εταιρεία εντυπωσίασε το κοινό με τον σχεδιασμό και τις τεχνολογίες που κουβαλάει το τηλέφωνο. Μάλιστα μίλησε για την αντοχή του, που ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με τον μηχανικό της εταιρείας, Jin Xiang, το Oppo X 2021 μπορεί να αντέξει 100.000 άνοιξε/κλείσε χάρη στον σχεδιασμό και την ενίσχυση της οθόνης με ειδικούς μηχανισμούς και ελάσματα. Σε πόσα χρόνια χρήσης μεταφράζεται αυτό;

Αν κάποιος ανοιγοκλείνει το Oppo X 2021 κατά μέσο όρο 50 φορές την ημέρα, τότε θα απολαμβάνει το εντυπωσιακό smartphone για σχεδόν 5 μίση χρόνια. Άρα, αν δεν ανοιγοκλείνεις το τηλέφωνο για πλάκα, σίγουρα θα έχεις ένα high-end smartphone για πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.