Κάνοντας έρευνα για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης για το σαλόνι μου, αναρωτήθηκα εάν τελικά αξίζει πράγματι να δώσω 100+ ευρώ παραπάνω για να κάνω την αλλαγή σε SmartTV. Τα έβαλα κάτω λοιπόν και σκέφτηκα πως αγοράζοντας τώρα μια SmartTV, μέσα στα επόμενα χρόνια η υποστήριξη του λειτουργικού της θα έχει σταματήσει, ενώ και το hardware της θα θεωρείται παλιό. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσω μια κλασσική τηλεόραση και με τα υπόλοιπα χρήματα να αγοράσω ένα TV Box, το οποίο θα μπορώ να το αντικαταστήσω οποιαδήποτε στιγμή! Η αγορά της Κίνας, ήταν το πιο κατάλληλο μέρος για αυτό που ήθελα και κάνοντας την έρευνα μου βρήκα το Docooler R39 Pro στο ηλεκτρονικό κατάστημα της TomTop.

Το εν λόγω TV Box αν και κοστίζει μόλις 36,65€ θα μπορούσε να μου δώσει αυτό που ακριβώς ήθελα χωρίς να ξοδέψω παραπάνω χρήματα. Το μεγάλο πλεονέκτημα με τα TV Boxes, είναι ότι τρέχουν Android. Το Docooler R39 Pro, έρχεται με Android 6.0 Marshmallow, που σημαίνει ότι θα μπορώ να βάλω βασικές εφαρμογές που έχω στο κινητό μου και στην τηλεόραση.

Όσον αφορά, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έρχεται με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S912 με 64bit ARM Cortex A53 πυρήνες στα 2,00GHz, ενώ τα γραφικά του αναλαμβάνει η ARM Mali-T820MP3. Η RAM του είναι στο 1GB, που για την παρακολούθηση βίντεο και την χρήση βασικών εφαρμογών είναι αρκετή, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 8GB.

Να τονίσω πως υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του με microSD ή μέσω κάποιου αποθηκευτικού μέσου USB. Τέλος, υποστηρίζει τεχνολογίες Miracast, DLNA και AirPlay, για να βλέπω τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στο κινητό μου, ενώ υποστηρίζει και 4K αναπαραγωγή.

Το Docooler R9 Pro θα το βρείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ