Το 11.11 έχει ξεκινήσει για τα καλά στην Κίνα και σήμερα βρήκαμε ίσως το πιο δυνατό κουπόνι που έχουμε βρει μέχρι σήμερα, αφού κόβει €300 από το νέο DJI Mavic 2 Pro. Συγκεκριμένα με το κουπόνι GB1111M2 θα καταφέρετε να ρίξετε την τιμή του στα €1059, από τα €1364. Η αποστολή πρέπεί να γίνει με priority line για να μην έχουμε προβλήματα με το τελωνείο.

Στο DJI Mavic 2 Pro, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη φημισμένη Hasselblad για να ενσωματώσει αισθητήρα 20MP CMOS 1” και τεχνολογία 10-bit Dlog-M για 4 φορές υψηλότερη πρόσληψη χρώματος ανά κανάλι σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέο Mavic Pro. Ο φακός διαθέτει διάφραγμα f/2.8-11 και έχει δυνατότητα λήψης 4K video 10-bit HDR.

Σχετικά με τις δυνατότητές τους ως drones, αμφότερα διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα FlightAutonomy με 10 αισθητήρες για καλύτερο εντοπισμό εμποδίων και το σύστημα Advanced Pilot Assistance που τους επιτρέπει να πετούν μεταξύ των εμποδίων που εντοπίζουν χωρίς να σταματούν. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορούν να πιάσουν είναι τα 70km/h και έχουν αυτονομία για πτήση 31 λεπτών.

Φυσικά το Drone έχει εμβέλεια μέχρι και τα 8 χιλιόμετρα και σε αυτή την απόσταση μπορεί να μας μεταφέρει 1080p εικόνα. Παρούσες είναι και όλες οι έξυπνες λειτουργίες που έχουμε δει στον προκάτοχό του, όμως αρκετά πιο εξελιγμένες. Έτσι το object tracking μπορεί να υπολογίζει που είναι το αντικείμενό μας, ακόμα και όταν πηγαίνει πίσω από εμπόδια.

Το DJI Mavic 2 Pro είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δυνατά drones της αγοράς, που αν το κάνετε δικό σας δεν θα το μετανιώσετε!

Βρείτε εδώ το DJI Mavic 2 Pro

Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές για το 11.11 του GearBest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.