Αν έχεις λογαριασμό στο Disney+ μπορείς να πάρεις την εν λόγω προσφορά της Disney+ που προσφέρει με 3.49 ευρώ το μήνα 3 ολόκληρους μήνες συνδρομής. Η προσφορά αφορά μόνο λογαριασμούς που δεν έχουν ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 29/‌6/2‌4 στις 1‌1:5‌9μ.μ. Ισχύει μόνο για συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη στο Disney+ χωρίς ενεργό δικαίωμα εγγραφής, οι οποίοι είναι 18 ετών και άνω.

Με την εξαργύρωση της προσφοράς, θα εγγραφείτε σε ένα σύστημα αυτόματης ανανέωσης μηνιαίας συνδρομής και θα χρεώνεστε με την τότε ισχύουσα μηνιαία τιμή των 10,99 € σε μηνιαία βάση, ξεκινώντας από το τέλος της 3μηνης προσφοράς, εκτός αν ακυρώσετε την συνδρομή σας πριν την λήξη της ως άνω προθεσμίας.

Επιτέλους έρχεται πακέτο δωρεάν Netflix!

Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, με έναρξη ισχύος από την ημερομηνία λήξης της περιόδου χρέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαίνεται να ισχύει μόνο για όσους έχουν λάβει email με την συγκεκριμένη προσφορά. Είμαι προσφάτως ανενεργός συνδρομητής αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα. Αν δοκιμάσω να κάνω επανέναρξη συνδρομής δεν μου δίνει την συγκεκριμένη επιλογή.

  2. Έχω πάνω από έτος ανενεργή τη συνδρομή, μπαίνω και έχει μηνιαίο 10,99€ και το ετήσιο. Άρα μεντολες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.