Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 – Το techmaniacs.gr και το Gamespace.gr σε συνεργασία με το New York College, διοργάνωσαν το πρώτο Digital Universe στις 5 Απριλίου 2015, στις εγκαταστάσεις του New York College στην Καλλιθέα. Η θεματολογία της εκδήλωσης ήταν η τεχνολογία και το gaming. Το Digital Universe παρακολούθησαν 3000 άτομα, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη παρέα Τεχνολογίας και Gaming.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση είχε ομιλίες από ιστοσελίδες (Pentakill.gr, Gameworld.gr, GreekOtakuRadio.grAltTab.gr, Psaddict.gr, Frapress.gr) και διάσημους YouTubers (DRAGOMAN, OLDSCHooL, LeonPep, Zok), ενώ δεν έλειψαν ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι εταιριών(YouWish.gr, Playtown, Team Refuse, Elysium Gaming) , που έδωσαν έναν ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωση, προσφέροντας στο κοινό τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.

cosplay

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό και η Βουλευτής της Κυβέρνησης, Ελένη Αυλωνίτου, ερευνήτρια και μέλος της επιτροπής έρευνας και τεχνολογίας. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού συνδέσμου φιλίας, Δήμος Βρατσάνος, όπου απεύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για την παράδοση του Cosplay.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πρωταθλήματα League of Legends, HearthStone, Fan-Art και Cosplay με εκατοντάδες συμμετέχοντες. Παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των χορηγών της εκδήλωσης, που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ υπήρχε και έκθεση του RetroComputers.gr σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με υπολογιστές και κονσόλες από τις δεκαετίες του 1970, 1980 και 1990.

retrocomputers

Στο Digital Universe έδωσαν το παρόν και οι Different Dimension και οι OnTop, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες League Of Legends, όπου έπαιξαν εναντίον 10 τυχερών παρευρισκομένων. Στο HearthStone το παρόν έδωσε ένας από τους κορυφαίους Streamers, Kripparrian, που έκανε δηλώσεις και ανέλαβε την αναμετάδοση του τελικού του HearthStone.


Κατά τη διάρκεια της ημέρας κληρώθηκαν τα περισσότερα δώρα που έχουν δοθεί σε Τεχνολογική και Gaming εκδήλωση, με συνολική αξία δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι διοργανωτές του Digital Universe ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους που στήριξαν την εκδήλωση και όλους τους χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

040815_1339_4.jpg

Ραντεβού στο επόμενο Digital Universe!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ

040815_1339_5.jpg

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.