Το techmaniacs.gr και το GameSpace.gr, σε συνεργασία με το New York College, διοργανώνουν το 3ο Digital Universe, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016, στο New York College της Καλλιθέας (Θεσσαλονίκης 286). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το πρωί της κάθε μέρας, με την δράση να συνεχίζεται μέχρι το βράδυ.

du3-fb-cover

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα πρέπει να κάνετε προ-εγγραφή από εδώ ή από το Digital Universe Android App.

Η εκδήλωση θα συνδυάσει την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και τη τεχνολογία με την εκπαίδευση.

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι παρουσιάσεις παιχνιδιών και νέων τεχνολογιών μέσω εκθέσεων από εταιρείες του χώρου, αλλά και ομιλιών-σεμιναρίων από IndieDevelopers, Ιστοσελίδες και Youtubers.

Παράλληλα, τα τουρνουά σε eSports, Console και Card Games, καθώς και οι διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τουρνουά League of Legends 1vs1, CS:GO 1vs1, Hearthstone, PES 2017, Mortal Kombat X, Dirt Rally, Street Fighter, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, Rocket League καθώς και Super Smash Bros. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελική φάση του ESL Digital Universe σε League of Legends 5vs5, CS:GO 5vs5 και Hearthstone. Τέλος θα διέξαχθούν τουρνουά στα Card Games, X-Wing, Game of Thrones και Conquest.

Δείτε το πρόγραμμα καθώς και ότι χρειάζεται να ξέρετε για τα λάβετε μέρος στα τουρνουά και τους διαγωνισμούς. Μπορείτε να δείτε όλα τα δώρα εδώ.

Έκθεση από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, Virtual Reality, RetroComputers.gr, AMIGAlive, Indie Developers, Cosplayers, και λάτρεις του Fan Art.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε 2 Κτίρια. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος από τον ηλεκτρικό, στις στάσεις Ταύρος και Καλλιθέα, σε απόσταση 300 μέτρων από τον κάθε σταθμό.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη Gaming και Τεχνολογική εμπειρία!

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα BITS AND BYTES.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Platinum χορηγούς, Razer, eFOOD.gr, ROCCAT, LG, SONY, OtakuStore.gr, MSI, Kaissa Games,AnimeHouse.gr και Pizza Fan.

Ευχαριστούμε ακόμα τους Gold χορηγούς, Plantronics, Logitech, Seven Spots, Allou! Fun Park και PES 2017.

Τέλος, ευχαριστούμε τους Silver χορηγούς CD Media, Fantasy-Shop.gr, BANDAI NAMCO Entertainment, SPEEDLINK, HORI, SCST και 3DHUB.gr.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, ESL Greece, Nintendo Next και Tenebra Studios για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση

Online προ-εγγραφή

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.