Χθες κάναμε ένα λάθος στο άρθρο μας γράφοντας ότι δεν περνάει το gov.gr wallet σε έλεγχο τροχαίας. Το δίπλωμα που έχεις περασμένο στο κινητό σου σε ψηφιακή μορφή περνάει κανονικά στον έλεγχο της τροχαίας καθώς ο ελεγκτής μπορεί να σκανάρει το QR code. Αν δεν θέλει να το κάνει ο αστυνομικός είναι άλλο θέμα.

Εκείνο που δεν περνάει είναι οι πληροφορίες του MyAuto και όχι το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί μέσω QR code. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος μας.

Η αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα αποτελούν έγγραφα πλήρως ισάξια με τα έγχαρτα, δεν αποτελούν όμως διεθνή ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προσοχή! Απαγορεύεται η εκτύπωση και χρήση του pdf της ταυτότητάς σου

Μπορώ να επιδείξω τις πληροφορίες των οχημάτων μου μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet σε έλεγχο της Τροχαίας;

Όχι, το έγγραφο MyAuto που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι πληροφοριακού χαρακτήρα. Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ με τα φυσικά έγγραφα που παρέχουν τις ίδιες πληροφορίες και δεν είναι υποχρεωτικά αποδεκτό από τις Αρχές της χώρας, όπως η Τροχαία. Συνεπώς, σε έλεγχο της Τροχαίας, θα χρειαστεί να παρουσιάσετε τα φυσικά έγγραφα που πιστοποιούν τις πληροφορίες των οχημάτων σας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολυ χαμος για το τιποτα. Γιατι να τα εχετε στο κινητο , για να σας τα κλεψουν ευκολα;
    Ποσο χώρο πιανει ενα βιβλιαρακι με την αδεια αυτοκινητου, την ασφαλεια κλπ. Pianei οσο οι διαστασεις ενος smart-phone (6.7”). Κι οπως λεγαν και οι παλαιοι: τα γραπτα μενουν.

  2. Καλημέρα Δεν νομίζω ότι Δεν περνάνερα στοιχεία του οχήματος από τον έλεγχο, καθώς και στο my auto υπάρχει qr code

  3. Κλασική απάντηση μπάρμπα που θα πεθάνει και θα πληρώνει την ΔΕΗ στα ελτά και στο προποτζίδικό. Άντε να φεύγετε σιγά σιγά και σεις και η νοοτροπία σας μπας και προχωρήσουμε λίγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.