Την 7 Μαΐου 2020 δημοσιεύτηκε ένα ενυπόγραφο άρθρο από τον ιστότοπό μας που αφορούσε την εταιρεία GREEN PANDA .

Από παραδρομή ως τίτλος αναγράφτηκε η φράση «Μεγάλοι Απατεώνες» που όμως δεν αφορούσε τη συγκεκριμένη εταιρεία και για το λόγο αυτό, αν και αρχικά διέλαθε της προσοχή της συντακτικής ομάδας, εντός 10 λεπτών έγινε αντιληπτό και άμεσα διορθώθηκε με την αφαίρεση της φράσης.

Σχετικά με το περιεχόμενο και την ομολογουμένως σκληρή κριτική που ασκήθηκε στην εταιρεία αυτή, σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση άμεσα ή έμμεσα να καταδείξουμε ότι η εν γένει δραστηριότητά της είναι παραβατική και πέραν των ορίων του νόμου. Κυρίως δε καταστήσαμε σαφές πως αν και δεν συμφωνούμε ή σε κάθε περίπτωση στεκόμαστε κριτικά, στον τρόπο τιμολόγησης, ανακύκλωσης και των διαδικασιών, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις θέσεις της εταιρίας για αυτά τα ζητήματα.

Έτσι λοιπόν σχετικά με τις τιμές των συσκευών, η εταιρία μας απάντησε πως η τελική τιμή καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από την ως άνω αναφερόμενη πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία προστατεύεται ως απόλυτο δικαίωμα από κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Σχετικά με την ανακύκλωση των συσκευών, η Green Panda μας απάντησε πως μεταπωλούν μόνο σε αναγνωρισμένους και εξειδικευμένους παρόχους διεθνούς κύρους, αναγνώρισης και απήχησης.

Σχετικά με την δυνατότητα χρήσης από επιτήδειους, η εταιρία μας απάντησε πως λαμβάνει όλα τα πρόσφορα μέτρα για να λειτουργούμε σύννομα σε όλα τα επίπεδα, ενώ λειτουργούν και προληπτικά με real-time διασταύρωση αποκλειστικών αριθμών κινητών συσκευών με τα πιο αξιόπιστα μητρώα blacklisted συσκευών.

Η κριτική μας όμως ασκείται πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και το συμφέρον των πολιτών που κάνουν χρήση των κινητών τηλεφώνων και τη τεχνολογίας τους και οι επισημάνσεις μας δεν στοχεύουν στην εμπορική ζημία της συγκεκριμένης εταιρείας, ούτε στην προσβολή της φήμης και της πελατείας της αλλά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Εξάλλου, η δομή της εταιρείας και οι βραβεύσεις του Ιδρυτή της αποτελούν εχέγγυα για την θετική προσφορά στην ελληνική αγορά της τεχνολογίας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιστεύω ότι είναι σε όλους κατανοητό τι προκάλεσε το άρθρο αποκατάστασης. Σας απείλησαν με μηνύσεις και τα συναφή….
    Αποψή μου είναι, αν έχετε δίκιο να στηρίξετε την αποψή σας γιατί αν ισχύουν αυτά που έχουν αναφερθεί, μιλάμε για λογική αντίστοιχη του τοκογλύφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.