Πηγαίνοντας να κάνω ένα trial account στο Netflix, είδα απόψε εντελώς τυχαία ορισμένες νέες τιμές. Μετά από κάποια reload της ιστοσελίδας της υπηρεσίας, οι τιμές άλλαξαν και πάλι. Ολοκληρώνω το trial account και βλέπω ειδοποίηση ότι θα λάβω το πλήρες πακέτο που είχα επιλέξει, στα 11.99 ευρώ από 14.99 ευρώ που μου έδειχνε όταν έκανα κλικ.

Δείτε για παράδειγμα ποιες τιμές μου πρόβαλλε:

Και αυτή είναι η ειδοποίηση μετά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας. (δες παρακάτω). Το μόνο σχετικό που βρήκα στο ελληνικό διαδίκτυο, είναι ένα παλιό άρθρο του techgear.gr στο οποίο αναφέρεται ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, με στέλεχος της υπηρεσίας να απαντά:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει γίνει αλλαγή στις τιμές των πακέτων συνδρομών, αλλά πρόκειται για ένα test! Πιο συγκεκριμένα, αν συνεχίζατε τη διαδικασία νέας εγγραφής στην υπηρεσία, η πλατφόρμα θα σας επέστρεφε στην προηγούμενη χαμηλότερη τιμή του πακέτου (και θα σας χρέωνε αντίστοιχα). Αυτή την περίοδο το Netflix διεξάγει μία έρευνα σε επιλεγμένες χώρες, προκειμένου να «ψυχογραφήσει» τους χρήστες σε σχέση με την αξία που προσδίδουν στην υπηρεσία. Δεν θα δουν όλες οι οθόνες αυτές τις «νέες» τιμές και, όπως προανέφερα, όσοι τις δουν, αν αποφασίσουν να ολοκληρώσουν την εγγραφή θα δουν ως τελική τιμή χρέωσης την αληθινή ισχύουσα τιμή του πακέτου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.