Η φάση σήμερα με το Xbox Series S πήγε ως εξής, κάποιος τύπος δήλωσε ότι σήμερα θα αποκαλυφθεί η τιμή του και ότι το Series X θα κοστίζει 499 δολάρια. Την ίδια ώρα, ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε ένα κομμάτι από το trailer της μικρής κονσόλας.

Λίγο αργότερα, η Microsoft αποκάλυψε επίσημα το Xbox Series S ανακοινώνοντας ότι είναι το μικρότερο Xbox που έχει φτιάξει ποτέ, κοστίζει 299 δολάρια, και είναι μια κονσόλα επόμενη γενιάς. Τίποτα όμως για το Xbox Series X.

Τώρα, ο ίδιος χρήστης που δημοσίευσε τμήμα του trailer για το Xbox Series S πόσταρε ολόκληρο το βίντεο, το οποίο στην τελική αποκαλύπτει όλα τα specs της κονσόλας. Πάμε να δούμε τι μας λέει το trailer.

Το Xbox Series S είναι 60% μικρότερο από το Series X, υποστηρίζει 1440p στα 120fps όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά επιτρέπει streaming σε 4K και μπορεί να κάνει upscale τα παιχνίδια σε 4Κ. Η κονσόλα είναι disc-less και διαθέτει custom NVMe SSD με χωρητικότητα 512GB – τον λες και μικρό.

Από εκεί και πέρα, το Xbox Series S υποστηρίζει DirectX Ray Tracing, Variable Rate Shading (VRS), και Variable Refresh Rate (VRR). Το μόνο που έμεινε είναι να περιμένουμε την επιβεβαίωση των specs και τις ημερομηνίας κυκλοφορίας, που λέγεται ότι θα είναι η 10 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.