Το OnePlus Ace 3V (OnePlus Nord 4) έχει πρακτικά διαρρεύσει  εντελώς. Σήμερα βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του, live φωτογραφίες και benchmarks, οπότε πλέον γνωρίζουμε τα πάντα για την συσκευή.

Για να το ξεκαθαρίσουμε το Ace 3V είναι η έκδοση για την Κίνα και στην Ευρώπη η συσκευή θα έρθει σαν OnePlus Nord 4. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να το δούμε και σαν OnePlus Nord 5, καθώς το 4 θεωρείται ατυχία σαν αριθμός στην Κίνα και ίσως το παρακάμψουν όπως έκανε και η Apple με το iPhone 9, για τον ίδιο λόγο.

Η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 7+ Gen 3, που θα είναι και η πρώτη συσκευή που θα τον χρησιμοποιήσει. Μάλιστα η συσκευή πέρασε από το Geekbench και σκόραρε 5007 πόντους στο multicore test kai 1848 στο single core.

Η οθόνη του αναμένεται να έχει ανάλυση 1.5Κ και θα είναι επίπεδη και τεχνολογίας OLED. Φυσικά η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η μνήμη θα φτάνει μέχρι τα 16GB, ενώ η μπαταρία των 5.500mAh θα φορτίζει στα 100W.

Η βασική κάμερα θα είναι στα 50MP, όμως δεν ξέρουμε τι θα είναι η δεύτερη κάμερα μέχρι στιγμής. Στην πρόσοψη θα έχουμε 16MP κάμερα.

Cosmote: Μειώσεις τιμών σε σταθερή και κινητή!

Τέλος θα έχουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στην οθόνη. Πιθανότατα θα ειναι οπτικός σαρωτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.