Τα Xiaomi 13T και 13T Pro αναμένεται να είναι τα νεότερα flagship smartphones της κινέζικης εταιρείας και να κυκλοφορήσουν ως οι διάδοχοι των 12T και 12T Pro μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ο γνωστός και έγκυρος, συνήθως, tipster / leaker Snoopy Tech (@_snoopytech_ στο Twitter) αναφέρθηκε αναλυτικά στα χαρακτηριστικά τους και μάλιστα αποκάλυψε τις τιμές στην Ευρώπη.

Το βασικό 13T, σύμφωνα με την πηγή, θα έχει CrystalRes AMOLED οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης, πιθανώς με 6.67 ίντσες διαγώνιο. Ο επεξεργαστής του θα είναι ένα 4nm flagship chip και μαζί του θα πηγαίνουν πακέτο 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικός χώρος. Ίσως δούμε έκδοση με 128GB χώρο αποθήκευσης και λιγότερη RAM.

Επιπλέον, το Xiaomi 13T θα έχει 5.000mAh μπαταρία που υποστηρίζει 67W γρήγορη φόρτιση. Από κάμερες, θα διαθέτει σύστημα με την υπογραφή της Leica. Τέλος θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα και θα κοστίζει £599 ή κάπου στα 698 ευρώ.

Το 13T Pro, πάλι σύμφωνα με την πηγή, θα έχει CrystalRes AMOLED οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης, πιθανώς με 6.67 ίντσες διαγώνιο. Ο επεξεργαστής του θα είναι ένα 4nm leading chip και μαζί του θα πηγαίνουν πακέτο έως 12GB μνήμη RAM και μέχρι 256GB αποθηκευτικός χώρος.

Επιπλέον, το Xiaomi 13T Pro θα έχει 5.000mAh μπαταρία που υποστηρίζει 120W γρήγορη φόρτιση. Από κάμερες, θα διαθέτει σύστημα με την υπογραφή της Leica. Τέλος θα κυκλοφορήσει σε πράσινο χρώμα και θα κοστίζει £799 ή κάπου στα 930 ευρώ.

Τα δύο μοντέλα της σειράς 13T θα κάνουν ντεμπούτο την 1η Σεπτεμβρίου, θα τρέχουν MIUI 14 out of the box, και θα έχουν στο κουτί του φορτιστή ο οποίος θα επιτρέπει τη φόρτιση με τις υποστηριζόμενες ταχύτητες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.